DENİZLİ / ACIPAYAM - Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılı 1. dönem karnelerimizi verdik. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik eder iyi tatiller dileriz.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimizden masa tenisi ve dart oyunlarımız.

Ock

Anaokulu öğrencilerimizden muhteşem bir jimnastik gösterisi...Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizle birlikte dönem sonu etkinliklerinde birlikte filmlerimizi izledik.

Ock

MEB faaliyet planı kelime oyunu etkinliği kapsamında Bir Bilmecem Var bilgi yarışmamız.

Ock

Öğrencilerimizin dönem sonu kitap okuma etkinliğinden kareler.

Ock

Tüm öğrencilerimizle birlikte dönem sonu kahvaltılarımızı yaptık. Hazırlayan ve emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

11/C sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu dönem sonu etkinlerimizden "Kitap Ağacı". Öğrencilerimize ve Asuman Yılmaz öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Akran zorbalığı günümüzde, okullarda en çok karşılaşılan problemlerden birisidir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi hem zorbalığa maruz kalmaktan hem de zorbalık yapan olmaktan korumak için öncelikle bu konuda bizlerin bilinçli olması gerekmektedir. Bu amaçla rehberlik servisimiz tarafından sunulan veli ve öğretmen bilgilendirme broşürlerimizi inceleyiniz.

Ock

Anaokulu öğrencilerimizin velilerine Ebeveyn Destek Eğitimi verildi.

Ara

Öğrencilerimiz Acıpayam Devlet Hastanesi'nde deprem tatbikatı gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ve Zeynep Dedeoğlu öğretmenimize teşekkür ederiz.