DENİZLİ / ACIPAYAM - Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

11. ve 12. sınıflarımızın velileriyle buluştuk. Rehberlik servisimizin yapmış olduğu bilgilendirmelerle birlikte güzel bir toplantı geçirdik. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Anaokulu öğrencilerimizle birlikte yerli malı haftası etkinliklerimizden güzel kareler hatıralarımızda yer etti. Tüm velilerimize ve etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Çocuk Gelişimi, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Moda Tasarım alanı 9. ve 10. sınıflarımızın velileriyle buluştuk. Rehberlik servisimizin yapmış olduğu bilgilendirmelerle birlikte güzel bir toplantı geçirdik. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sağlık alanı öğrencilerimizin velilerine alanımızla ilgili bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü okulumuzda kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

12. sınıf öğrencilerimizle birlikte İzmir gezimizi gerçekleştirdik. Atça'da kahvaltıyla başlayan gezimiz Ege Üniversitesi tanıtımıyla devam etti. Ardından öğle yemeğimizi Selçuk'ta yedikten sonra Efes Antik Kenti'ni rehberimiz eşliğinde gezdik. Ordan Şirince'de hem kahvelerimizi içtik hem de Şirincenin güzel samimi sokaklarında gezdik. Ortaklar'da akşam yemeğimizi yiyerek dönüşümüzü yaptık. Geziyi organize eden, bu güzel günü öğrencilerimize yaşatan Esen Korkmaz hocamıza ve Süzan Yılmaz hocamıza çok teşekkür ederiz.

Ara

Acıpayam Meslek Yüksek Okulu öğrencileri okulumuzda Çocuk Gelişimi öğrencilerimize Otizm hakkında sunum yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyet Fen Lisesi'nde gerçekleşen Liseler Arası Felsefe Yarışmasında 3. olduk. Başta felsefe öğretmenimiz Ayşegül Çemek olmak üzere öğrencilerimiz Sudenaz Yürektürk'ü, Gamze Şakır'ı, Hatice Ülker'i, Bilal Yılmaz'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Anaokulu veli toplantımızı gerçekleştirdik. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre Çalışkan'ın da katılımlarıyla, Denizli'deki tüm meslek liselerinin okul müdürlerine düzenlenen toplantıyı okulumuzda gerçekleştirdik.

Kas

Anaokulu öğretmenlerimize ve personelimize yapmış oldukları jest için teşekkür ederiz.

Kas

Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Derya Aksoy hocamız ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Öğretmenler Günü Programımızı gerçekleştirdik. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun. Ayrıca 12-A öğrencimiz Gamze Şakır'a öğretmenlerimize yazmış olduğu harika şiir için teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler Günü dolayısıyla Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen sportif etkinlerde derece alan öğretmenlerimize Acıpayam Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hacı Şammas ALTAN tarafından ödülleri verildi. Bireysel Dart Turnuvasında  3. olan Şenaol Gezeri'i, Bocce Turnuvasında 3. olan takımımızı (Safiye Demirayak, Hatin Sökmen, Seyfettin Zengin) tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz Ana sınıfı Uygulma okulu Öğrencileri 10 Kasım Atatürk ' ü anma etkinliği düzenleyerek Ata ya olan vefa ve özlemlerini serrgilediler.